Leden BrightPensioen nemen woordvoering in handen

Leden BrightPensioen nemen woordvoering in handen

16-11-2021 (17:10) - Economisch

Leden van BrightPensioen nemen de komende weken de perswoordvoering van de organisatie in handen. Deze leden-woordvoerders zijn allemaal ondernemer en deelnemer bij BrightPensioen. Sjaak Zonneveld directeur BrightPensioen: "Je leest alleen maar dat zzp’ers niets regelen voor hun pensioen. Wij willen samen met onze leden laten zien dat een deel dat wel doet en er zelfs enthousiast over is en daar de pers over te woord wil staan."
 
Zonneveld verder: "Jezelf als zzp’er verdiepen in taaie pensioenmaterie valt niet mee. Wij organiseren al jaren in hoog tempo webinars om pensioen eenvoudig uit te leggen aan zzp’ers. Wat opvalt is de opluchting als ze eenmaal gestart zijn met het opbouwen van een potje voor later. En dat ze snappen wat ze doen. In de reviews die onze leden schrijven op Trustpilot komen woorden als 'transparant' en 'duidelijk' dan ook vaak voor. 1 op 3 leden komt binnen via een ander lid. Daar komt het idee vandaan om aan onze leden te vragen wie tijdelijk leden-woordvoerder wil zijn, zodat pers ze kan bellen. Niet om een enthousiast verhaal over BrightPensioen te vertellen - al zullen ze dat vermoedelijk wel doen - maar vooral om eens te spreken met een zzp’er die wél een pot voor later opbouwt."
 
Reviews van leden zullen de komende weken zichtbaar zijn op social media en worden voorgelezen op de radio door Karin Jakobsen, oprichter van BrightPensioen en Sjaak Zonneveld.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing