LIVEKINDLY Collective breidt RvC uit met zes wereldleiders

LIVEKINDLY Collective breidt RvC uit met zes wereldleiders

24-02-2021 (20:50) - Economisch

LIVEKINDLY Collective, een collectief van heritage- en startup merken dat hard op weg is om uit te groeien tot een van de grootste plantaardige voedingsbedrijven ter wereld, maakt vandaag zes nieuwe leden van haar Raad van Commissarisen bekend. Met Paul Polman, Suzy Amis Cameron, Barbara Kux, Shujun Li, Walter Robb en Gaby Sulzberger, haalt het bedrijf diepgaande kennis in huis op het gebied van duurzaamheid, voeding en de plantaardige markt. Hiermee accelereert zij haar missie om plantaardig eten de nieuwe norm te maken.
 
“De nieuwe leden van onze Raad van Commissarisen hebben stuk voor stuk bijzondere carrières opgebouwd als het gaat om het leiden en transformeren van organisaties, het pionieren in de plantaardige voedingsmarkt, en bijdragen aan het klimaatbeleid en duurzame toekomst”, zegt Roger Lienhard, oprichter en uitvoerend voorzitter van de Blue Horizon Group en oprichter van LIVEKINDLY Collective. “Hun passie, expertise en ervaring gaat ons helpen om een revolutie teweeg te brengen in de wereldwijde productie van proteïne om de plantaardige beweging te leiden”.
 
LIVEKINDLY Collective is opgericht met het doel om de wereldwijde voedingsindustrie te transformeren in een gezonder, duurzamer en vriendelijker systeem en plantaardige voeding beschikbaar te maken voor iedereen. Het purpose-gedreven businessmodel waarin leiders en ondernemers van over de hele wereld tezamen komen, maakt dat de organisatie als enige plantaardige voedingsbedrijf de volledige waardeketen in bezit heeft en hier invloed op uitoefent. In 2020, wist LIVEKINDLY Collective $335 miljoen aan financiering op te halen, waarmee zij tot de snelst groeiende plantaardige voedingsbedrijven ter wereld behoort. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing