Louwman Group investeert in Mobility Invest Group

20-12-2019 (13:22) - Economisch

 

Mobility Invest Group is al meer dan tien jaar actief in de wereld van mobiliteit en opereert vanuit verschillende ondernemingen in de mobiliteitssector, zoals bijvoorbeeld Mobiliteitsfabriek, Reisbalans en TripKey.  De samenwerking van Louwman Group en Mobility Invest Group (MIG) is gestart in 2019 en zal door de nu aangekondigde participatie van de Louwman Group in een versnelling komen. 

"Het behouden en ontwikkelen van het ondernemerschap van het bestaande team van MIG is voor Louwman een belangrijke overweging. Louwman investeert om die reden in een minderheidsparticipatie door de aankoop van bestaande aandelen van MIG. We zullen deze samenwerking vorm gaan geven vanuit de recent ingerichte divisie Innovation Digital & Data, die al druk bezig is met de realisatie van nieuwe gezamenlijke proposities", aldus John Heller, CEO van Louwman Group.
 
"Ik zie dat de culturen en diensten van beide organisaties nauw op elkaar aansluiten. Juist de verschillende achtergronden zullen medewerkers van Louwman Group en MIG stimuleren om tot nieuwe mobiliteitsconcepten te komen. De nieuwe diensten spelen in op de vraag naar meer ketenregie om de congestie op de wegen en het spoor te reduceren. Beide bedrijven kunnen verder invulling geven aan 'Mobility as a Service'", aldus Martin van Overbeeke, Directeur bij MIG.
 
MIG werkt onder meer actief samen met Shuttel-PON, NS, GVB, RET en Qbuzz en integreert mobiliteit van ketenpartners zoals TLS, OV-fiets, Uber, Q-Park, Yellowbrick, Travelcard, Greenwheels, Car2go en Tripmanager.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing