Miljard AirMiles niet verzilverd

03-12-2018 (19:08) - Economisch

Na de laatste dag waarop ze konden worden verzilverd, zijn een miljard AirMiles niet ingeleverd en daardoor vervallen. Dat meldt een woordvoerder van Loyalty Management Netherlands, het bedrijf achter AirMiles, maandag.

 
Per 1 december vervielen alle met het Nederlandse programma gespaarde Air Miles die ouder waren dan vijf jaar. Een jaar geleden dreigde dit nog te gebeuren bij 5,2 miljard AirMiles. "We zijn blij dat de laatste tijd zo veel mensen toch nog in actie zijn gekomen en hun Air Miles hebben ingewisseld."
 

goede doelen profiteren

De miljard AirMiles die zijn vervallen, maken volgens de woordvoerder minder uit dan 1 procent van het totale aantal uitgegeven AirMiles. Veel AirMiles zijn ingeleverd in ruil voor donaties aan een van de vier goede doelen die zijn verbonden aan het programma: Stichting Aap, War Child, het Nationaal Fonds Kinderhulp en Justdiggit.
 
De laatste weken ging ongeveer 80.000 euro per week meer dan normaal naar de goede doelen. AirMiles kunnen ook bij diverse winkels worden ingewisseld voor korting, of voor korting op brandstof of boodschappen.

NU.nl

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing