Miljoeneninvestering in software voor gezonde werknemers

11-12-2018 (10:49) - Economisch

Healthy Workers krijgt 1,5 miljoen euro groeigeld. Onder meer vastgoedinvesteerder Cairn Real Estate investeerde in de 'proptech'-startup. Ook Dura Vermeer, Impact vastgoed, Eddy Smit (CEO van MVGM) en VORM Ontwikkeling zijn ingestapt. 


Dankzij de investering kan Healthy Workers het software-platform uitbreiden, waarmee de effecten van een werkomgeving worden gemeten. Door het genereren van data worden de behoeftes van de medewerkers in kaart gebracht en komen gezondheidsklachten aan het licht. 


'Het creëren van een gezonde werkomgeving is een belangrijk speerpunt in de manier waarop wij naar kantoren kijken', stelt Maarten Briët van Cairn Real Estate. 'Healthy Workers maakt niet alleen inzichtelijk hoe gezond de omgeving is op basis van harde, meetbare data, maar weet dit ook op slimme wijze te combineren met input van de belangrijkste schakel in dit verhaal en de belangrijkste klant van elk bedrijf: zijn werknemers!'


miljoenen vierkant

Healthy Workers-oprichter Boy Lokhoff zegt het te waarderen dat de investerende partijen hun vertrouwen uitspreken in het product. 'Nederland heeft ruim 54 miljoen vierkante meter kantoorruimte. Ons doel is om deze oppervlakte productiever en gezonder te maken.' Momenteel maken enkele bekende bedrijven al gebruik van het platform, waaronder Schiphol Real Estate en UWV. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing