Mobiel.nl werkt samen met Radio 538

02-01-2019 (11:22) - Economisch

Mobiel.nl verbindt zich als partner aan de 538 Top 50, een nieuwe hitlijst waarbij luisteraars kunnen stemmen op hun favoriete nummers. Onderdeel van de samenwerking is de Mobiel.nl Dag Top 50 waarin de belangrijkste verschuivingen in de hitlijst bekend worden gemaakt. Barend van Deelen neemt daarbij de presentatie op zich. 


De Top 50 is vanaf 4 januari elke vrijdag te horen en de Dag Top 5 volgt vanaf 7 januari, van maandag tot donderdag om 19.00 uur. 'Met de introductie van de nieuwe hitlijst, de 538 TOP 50, is er een perfecte match gevonden. Het verhaal van Mobiel.nl, waar je slim zelf kiest voor een telefoon of abonnement, gekoppeld aan de 538 TOP 50 waar de luisteraar mee beslist over de hitlijst door zelf zijn favoriete hits te kiezen', stelt Maarten Roomer, Marketing Manager Mobiel.nl. 


Dave Kroon, Directeur Non-Spot en Performance Talpa Network, zegt bijzonder blij te zijn met het driejarige partnership. 'Het feit dat deze samenwerking al tot stand is gekomen voordat de eerste 538 TOP 50 is uitgezonden maakt het heel bijzonder.' 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing