Mobilexpense en bunq bieden werknemers betaalpassen aan

31-03-2022 (09:00) - Economisch

bunq is een nieuwe samenwerking gestart met Mobilexpense, de toonaangevende Europese oplossing voor onkostenbeheer. Vanaf vandaag is bunq volledig geïntegreerd in het Mobilexpense Declaree platform, waarmee bedrijven en werknemers hun kosten kunnen terugdringen door betaalpassen van het bedrijf rechtstreeks vanuit de onkostenoplossing te beheren.
 
Klanten die Mobilexpense Declaree gebruiken, kunnen nu een bunq rekening openen die specifiek is bedoeld om de onkosten van werknemers te beheren. Zo houden ze dit gescheiden van hun primaire rekening. Klanten hebben dan de volledige controle over hun geld en het onkostenproces, waaronder het bestellen, verdelen en beheren van passen vanuit Mobilexpense Declaree.
 

Rechtstreekse transactie

Binnen het bunq model kunnen gebruikers van Mobilexpense Declaree bovendien doeltreffender hun liquiditeit beheren, omdat ze hun werknemers geen dure traditionele creditcards hoeven te geven of geen geld hoeven over te maken naar derden die prepaid kaarten beheren die vaak niet eens worden gebruikt. Dankzij de integratie van bunq krijgen gebruikers van Mobilexpense Declaree in realtime inzicht in hun uitgaven, terwijl werknemers hun pas van het bedrijf binnen vastgestelde limieten gebruiken in plaats van uitgaven persoonlijk te betalen. Elke transactie met een bunq pas wordt rechtstreeks naar de Mobilexpense Declaree app gestuurd, zodat de werknemer het bonnetje kan bijvoegen. Papieren onkostendeclaraties en lange creditcardafschriften behoren dan tot het verleden.
 
Elke bunq rekening heeft een Nederlandse, Duitse, Franse of Spaanse IBAN en wordt beschermd door het Europees depositogarantiestelsel. Dankzij de feature om meerdere valuta's te gebruiken, kunnen klanten die zaken doen in het buitenland geld ontvangen, omwisselen, beheren en uitgeven in 15 verschillende valuta's, waaronder de Amerikaanse dollar, Britse pond en Zwitserse frank.
 
Patrick Van Deven, CEO van Mobilexpense, zei: "In de wereld na corona gaat onkostenbeheer niet langer alleen over zakenreizen. Het omvat alles van kantoorbenodigdheden tot maandelijkse softwareabonnementen. We zien al een tijdje een groeiende belangstelling voor betaalpassen en deze zullen in de toekomst van efficiënt onkostenbeheer een nog crucialere rol spelen." 

Bureaus

Media

Marketing