Navads overgenomen door Uberall

06-09-2018 (13:51) - Economisch

Uberall maakt vandaag bekend dat het Navads heeft overgenomen. Navads levert oplossingen voor het beheer van locatiegegevens. Met deze overname betekent een belangrijke uitbreiding van de activiteiten van Uberall. Op dit moment biedt het bedrijf ondersteuning voor bijna 700.000 locaties voor 1.500 klanten van Uberall en Navads.


Florian Huebner, mede-CEO van Uberall: “We kennen Navads en zijn managementteam al lang. Hun klantenkring, kennis en netwerk binnen de wereldwijde kaartensector gaat sterk bijdragen aan de impact van Uberall op lokale bedrijven. Met de overname van Navads onderstrepen we onze positie als wereldwijd leider in lokale marketing en benadrukken we onze aanwezigheid in de Amerikaanse markt."


Lex ten Veen, de CEO van Navads: “Navads heeft als aanbieder van locatietechnologie een unieke positie ingenomen in de wereldwijde markt voor lokaal zoeken. De integratie van onze bedrijfsactiviteiten biedt onze klanten, partners en de sector in zijn geheel meerwaarde en resulteert in een van de grootste platforms voor locatiemarketing ter wereld.”

 

 

 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing