Nieuwe directie voor winkels Xenos

08-05-2018 (12:37) - Economisch

Blokker Holding, CASA en de familie Blokker hebben de formele overdracht van de Xenoswinkels afgerond. Zoals al werd aangekondigd op 13 maart neemt CASA ongeveer 110 Xenoswinkellocaties over van Blokker Holding om ze om te bouwen naar de CASA-formule. De resterende circa 60 Xenoswinkels worden buiten Blokker Holding voortgezet in eigendom van de familie Blokker.


De zestig Xenoswinkels worden onder leiding van een nieuwe directie voortgezet. Per 4 mei is Ludo Bijvoet benoemd tot algemeen directeur Xenos. Hij volgt daarmee Francine van Dierendonck op die in juni 2016 werd aangesteld. Bijvoet is een ervaren retailer en transformatiemanager. Hij werkte onder meer als CEO en CFO bij Bakkersland Groep en als managing director van de Hard Goods Division van het voormalige Vendex KBB.


Barthold Boreel wordt per dezelfde datum aangesteld als financieel en logistiek directeur van Xenos. Hij volgt daarmee Esther Vosbeek op die sinds augustus 2014 financieel directeur is. Boreel heeft ruime ervaring in retail op het gebied van financieel management en transformatie. Zo was hij onder meer CFO/COO bij O’Neill Europe en CFO bij Dexcom (Dixons, Dynabyte, TforTelecom).

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing