Omzet RTL stijgt een kleine 6 procent

29-08-2018 (10:59) - Economisch

 RTL Nederland presenteert zijn halfjaar resultaat. ten opzicht van dezelfde periode in 2017 stijgt de omzet met +5,7%.CEO Sven Sauvé is tevreden over de op halfjaarcijfers 2018:

 
 
“Ik ben heel tevreden met de resultaten. De focus die we binnen ons bedrijf hebben aangebracht met onze Fancentric-strategie en de grote investeringen in onze digitale ambities werpen zijn vruchten af. Deze halfjaarresultaten en de zeer sterke groei van 122% van het aantal abonnees bij Videoland is daarvan een zichtbare uitkomst. We blijven volop investeren in de ontwikkeling van verrassende nieuwe lokale content die aansluit bij de smaak van Nederland. Door in de voorhoede te lopen van de technologische ontwikkelingen, kunnen we mensen bovendien een nog betere en persoonlijker kijkerservaring bieden. Bij alles wat we doen staat de Nederlandse consument altijd op 1.”

De ter vergelijking opgenomen informatie over 2017 is zo weergegeven dat de overdracht van Smartclip Benelux van Mediengruppe RTL Deutschland naar RTL Nederland zou hebben plaatsgevonden op 1 januari 2017 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing