On demand freelanceplatform Jellow versterkt positie met overnames

18-03-2021 (11:33) - Economisch

Het on demand freelance platform Jellow heeft de twee Belgische platformen Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com overgenomen. Met deze overname versterkt Jellow zijn positie in de Belgische markt. Jellow heeft ook een Nederlandse site.
 
Lars Evers, co-founder Jellow: “De gesprekken met Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com zijn een jaar geleden gestart, en ronden we nu af in een periode waarin projectmatig werken en de behoefte aan freelancers in een stroomversnelling is gebracht. Beide platformen hebben een groot netwerk met freelancers en opdrachtgevers in België, die nog niet aangesloten zijn bij Jellow. Door de overname van de platformen is Jellow in België nog beter in staat om opdrachtgevers en freelancers direct met elkaar te verbinden.”
 
Ankie Duis, voormalig eigenaar Ikzoekeenfreelancer.com en Ikbeneenfreelancer.com: “Door deze overname hebben freelancers nog meer kans op goede opdrachten en kunnen opdrachtgevers direct in contact komen met de juiste freelancers.”

Jellow
Jellow heeft een freelance pool van ruim 42.000 specialisten in de vakgebieden marketing, sales, communicatie, design, development, HR, finance en management. Bij Jellow kunnen opdrachtgevers direct contact maken met de beste en beschikbare freelancers die zij nodig hebben. Dit bespaart tijd en hoge intermediaire kosten, met behoud van kwaliteit en service. Jellow werkt o.a. voor T-Mobile, Booking.com, Rijksuniversiteit Groningen, Homerr en Nationale Nederlanden.
 


Bureaus

Media

Marketing