Op=Op Voordeelshop neemt telecom-assortiment Kijkshop over

14-03-2018 (10:42) - Economisch

Het volledige telecom-assortiment van Kijkshop wordt overgenomen door Op = Op Voordeelshop. Met deze assortimentsovername wordt A-merkdiscounter Op = Op Voordeelshop vanaf eind maart begin april ook als aanbieder van mobiele telefoons en toebehoren een speler van belang op de Nederlandse markt.
 
 
Volgens Vincent Alkema, directeur van Op=Op Voordeelshop past de overname van het telecomassortiment van het inmiddels failliete Kijkshop volledig in de ambitieuze groeiplannen van de retailer, die binnen een aantal jaren wil doorgroeien naar 350 eigen winkels. “Met onze 148 winkels zijn we nu al een veel gezien gezicht in menig Nederlands winkelgebied. Wij zijn bekend van de verkoop van A-merk-drogisterijartikelen, -wasmiddelen en -reinigingsproducten tegen de allerlaagste prijzen. Wij voegen daar nu een bijzonder aantrekkelijk nieuw fast moving telecom-assortiment van de merken Nokia, Samsung, Alcatel, Wiko en Denver aan toe. Geheel passend binnen het ijzersterke retail-concept van Op=Op Voordeelshop: A-merken tegen de allerlaagste prijs.”
 

Over Op=Op Voordeelshop

Op=Op Voordeelshop is specialist op het gebied van verzorgingsproducten, huishoudproducten en gezondheidsartikelen. De eerste Op=Op Voordeelshop opende in 1997 zijn deuren in Klazienaveen. In 2015 is de honderdste vestiging geopend. In 2016 opende Op=Op Voordeelshop als eerste discounter in haar segment een webshop waar het complete winkelassortiment verkrijgbaar is. In 2017 is de eerste Op=Op Voordeelshop op Aruba geopend. Na de overname van een groot aantal Blokker- en Marskramervestigingen eind 2017 is de landelijke dekking een feit geworden. De teller voor het totale aantal vestigingen staat nu bijna op 150. De ambitie is om door te groeien naar 350 winkels. 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing