Options Group opent kantoor in Amsterdam

23-08-2017 (14:14) - Economisch

Options Group, een internationaal executive search en strategie-adviesbureau, maakt de opening bekend van een nieuwe bedrijfsvestiging in Amsterdam. Dit wordt het vijfde kantoor binnen Europa; met deze uitbreiding gaat de firma inspelen op de groeiende vraag naar lange-termijn klantgerichte dienstverlening in de Benelux-regio.


Het kantoor, dat onder leiding zal staan van Christopher B. Cann, zal gevestigd zijn in het Amsterdam World Trade Center (WTC). Christopher keert terug bij Options Group na een onderbreking van 13 jaar. Hieraan voorafgaand was hij oprichter van een boutique adviesbureau gespecialiseerd in executive search voor vermogens- en fondsbeheer, Buyside Resources Executive Search & Strategic Advisory. Christopher brengt nu zijn expertise op het gebied van vermogens- en fondsbeheer, verzekeringen, bankieren, kapitaalbeheer, private equity alsmede risico- en fiduciair beheer naar Options Group. Hij heeft een Master in Business Communications van New York University en een Executive Master in Internationale Betrekkingen en Management van de Universiteit van Amsterdam.


ambitieuze plannen

"Wij hebben ambitieuze plannen voor 2017 en de jaren daarna, en zijn verheugd over het feit dat de nieuwe fase van onze Europese uitbreiding begint in Amsterdam," aldus Michael Karp, CEO van Options Group. 


Opgericht in 1992 is Options Group gevestigd in New York (hoofdkantoor) met kantoren in Londen, Zurich, Frankfurt, Hong Kong, Sao Paulo, Mumbai, Singapore, Dubai, Tokio, Sydney en Amsterdam. Options Group is een internationaal vooraanstaand executive search, market intelligence en strategisch adviesbureau met als specialisme de financiële dienstensector.

 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing