Overname Agrimarkt door Jumbo rond: ombouwen winkels gestart

31-10-2019 (14:17) - Economisch

De overname van Agrimarkt door Jumbo Groep Holding BV is afgerond. Jumbo is met ingang van 31 oktober eigenaar van zes Agrimarkt-supermarkten in Zuidwest Nederland.
 
De winkels in Roosendaal, Vlissingen en Middelharnis worden omgebouwd naar de Jumbo formule; de Agrimarkt in Goes wordt de eerste Jumbo Foodmarkt in de provincie Zeeland. Jumbo heeft met branchegenoot Lidl overeenstemming bereikt over de overname van het vastgoed en de exploitatie van de Agrimarkt supermarkten in Terneuzen en Oud-Beijerland.
Vanaf 1 november 2019 gaan de Agrimarkt supermarkten dicht en worden ze verbouwd tot nieuwe Jumbo supermarkten. Vlissingen en Middelharnis heropenen in week 47 als Jumbo supermarkt, de week erna gevolgd door Roosendaal. In diezelfde week heropent ook de winkel in Goes als Jumbo Foodmarkt. Klanten in het verzorgingsgebied van deze nieuwe Jumbo winkels kunnen straks ook via Jumbo.com hun boodschappen laten thuisbezorgen of ophalen bij een Pick Up Point.
 
Foto: CFO Ton van Veen van Jumbo (rechts) en algemeen directeur Antoon van Vugt van coöperatie CZAV (links) bij afronding van de verkoop van alle aandelen van Agrimarkt aan Jumbo. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing