Paulig neemt Liven, een innovatief snackbedrijf uit Spanje, over

21-01-2022 (11:30) - Economisch

Paulig, een internationaal familiebedrijf in voeding en dranken, neemt het innovatieve, in Spanje gevestigde bedrijf Liven over om de groei van haar Tex Mex- en snackingactiviteiten in Europa te stimuleren. Het portfolio van snacks en Tex Mex producten van Liven is een van de breedste in Europa en genereerde in 2021 een omzet van 63 miljoen euro. Liven heeft ongeveer 290 medewerkers in Spanje.
 
Deze overname combineert de sterke expertise van Paulig op het gebied van Tex Mex en kruiden met de eersteklas productie- en innovatiecapaciteiten van Liven op het gebied van snacks. Door complementaire productportfolio's kunnen beide bedrijven hun positie in de groeiende categorieën van Tex Mex en snacking in West-Europa versterken. Het brede productportfolio van Liven omvat innovatieve snacks op basis van maïs, groenten, granen en peulvruchten, maar ook glutenvrije en biologische producten.

"De overname van Liven is een belangrijke stap in de uitvoering van onze groeistrategie. Het is onze ambitie om een van de snelst groeiende en meest winstgevende voedings- en drankenbedrijven in Europa te worden en een duurzame koploper in de sector te zijn. De slagvaardige innovatie- en productiemogelijkheden van Liven versterken de positie van Paulig als het leidende Europese Tex Mex bedrijf. Dankzij de overname kunnen we ons aanbod aanvullen met nieuwe soorten snacks. Wij heten Liven van harte welkom in de Paulig-familie," aldus Rolf Ladau, CEO van Paulig. 

Bureaus

Media

Marketing