People, Planet en Profit met Growth Collective

24-05-2018 (10:48) - Economisch

Camiel Mulders, Fatma Genc en Anne Zwijnenburg, allemaal betrokken bij de opstartfase van de Nederlandse file-transfer dienst WeTransfer, beginnen een adviesbureau voor het opschalen van organisaties.


Camiel Mulders, oprichter Growth Collective: “De aankomende generatie Z die momenteel de arbeidsmarkt bestormt, bekommert zich veel meer om een betere wereld en is in hogere mate maatschappelijk betrokken dan de voorgaande generaties. Bedrijven die willen groeien en innoveren zullen zich moeten aanpassen en voorbereiden op de komst van deze nieuwe generatie. Dat betekent diversiteit op de werkvloer, digitalisering van bepaalde werkprocessen en mogelijk zelfs het hervormen of bijsturen van de algehele missie of ‘purpose’ van het bedrijf. Wij willen graag aantonen dat deze innovatie heel erg leuk en speels kan zijn voor iedereen binnen het bedrijf.”

 

verduurzaming

Het drietal gaat zich richten op Nederlandse MKB’ers en Scale-ups die de ambitie hebben om te groeien, aantrekkelijker willen worden voor hun huidige en toekomstige personeel, en bedrijven die meer oog voor de medemens en een betere wereld willen realiseren. 


Bureaus

Media

Marketing