PLUS geeft duizenden clubs en verenigingen steuntje in de rug

PLUS geeft duizenden clubs en verenigingen steuntje in de rug

29-07-2021 (11:30) - Economisch

PLUS staat midden in de maatschappij en levert graag een positieve bijdrage aan de buurt. Na een jaar vol maatregelen en beperkingen organiseert de supermarktketen dit najaar een spaaractie om het verenigingsleven in Nederland een steuntje in de rug te geven. Bijna 6200 clubs en verenigingen doen mee aan de spaaractie verdeeld over 268 winkels van PLUS. Het sponsorbedrag dat PLUS gaat verdelen is ruim 3 miljoen euro.
 
Peter van Mourik, directeur Marketing en Communicatie: “Het is goed om te merken hoe leeft: maar liefst 6.200 lokale clubs en verenigingen hebben zich aangemeld voor deze spaaractie. We zijn blij dat we samen met onze klanten al deze clubs écht een steuntje in de rug kunnen geven.”
 
Na de zomervakantie kunnen klanten van PLUS sponsorpunten sparen voor clubs en verenigingen in hun buurt. Hoe meer sponsorpunten een club ontvangt, hoe meer geld dat oplevert voor de clubkas. De deelnemende clubs en verenigingen mogen het bedrag dat door klanten van PLUS bij elkaar gespaard is, naar eigen inzicht besteden. Bijvoorbeeld voor de aanschaf van materialen, onderhoud van het clubhuis of een ledenactiviteit.
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing