RGF Staffing lanceert ZZP'er-platform Younited

RGF Staffing lanceert ZZP'er-platform Younited

01-07-2021 (09:47) - Economisch

1 op de 7 werkenden in Nederland is zzp’er en dat aantal blijft groeien. Voor al deze zelfstandig ondernemers is er nu iets nieuws: Younited, een digitaal platform dat hen helpt bij zowel administratieve zaken als bij het vinden van nieuwe opdrachten en gelijkgestemden.
 
RGF Staffing the Netherlands, een van ‘s werelds grootste HR-dienstverleners, heeft als doel om voor iedereen passend werk te vinden. Met hun nieuwe merk Younited en bijbehorende online platform bieden zij nu ook een complete oplossing voor zelfstandigen. En dat gaat verder dan alleen het vinden van de volgende opdrachtgever. Younited is een organisatieplatform speciaal ontworpen voor alle zzp’ers in ons land. Zij vinden er alles wat ze nodig hebben, vanuit één toegankelijk portal. De ondernemers kunnen er terecht voor het zoeken en vinden van opdrachten, en er is een community om met gelijkgestemden in contact te komen. Daarnaast biedt het platform hulp bij zaken als contractbeheer, urenregistratie en facturatie.
 

Marktplaats voor zelfstandig ondernemers

Het platform telt zo’n 10.000 opdrachtgevers die via Younited in contact willen komen met de juiste talenten. Het is daardoor dé plek voor zzp’ers om in contact te komen met prospects en voor het vinden van opdrachten. Opdrachtgevers kunnen zelf ook zoeken naar geschikte kandidaten en ze benaderen voor een project. De kans op een volgende klus wordt daardoor aanzienlijk groter, zélfs als de zzp’er geen tijd heeft gehad voor acquisitie.
 

Dashboard

Uit verschillende onderzoeken is gebleken dat kleine bedrijven en zzp’ers zaken als administratie te ver vooruit schuiven. Vaak gegeven redenen daarvoor zijn dat zij er geen tijd voor hebben of het ingewikkeld vinden. Via het overzichtelijke dashboard op het nieuwe platform ziet de gebruiker in één oogopslag welke facturen nog uitstaan, wat de to do’s zijn, wat de status is van lopende opdrachten en nog veel meer.
 
In 2021 kunnen zowel ondernemers als opdrachtgever gratis gebruik maken van het nieuwe platform. Daarna zullen er verschillende abonnementsvormen beschikbaar zijn.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing