S4Capital resultaten eerste kwartaal 2021

04-05-2021 (12:03) - Economisch

De cijfers van Q1 bij S4Capital zijn binnen: hun gerapporteerde omzet steeg met 71% tot £122 miljoen, een stijging van 35% like-for-like en 35% pro-forma. De gerapporteerde brutowinst is hiermee gestegen met 71% tot £104 miljoen, een stijging van 33% op like-for-like en 33% pro-forma. Deze cijfers lijken te wijzen op een sterke kans dat het doel om binnen drie jaar organisch te groeien en verdubbelen gaat lukken.

Bij S4Capital werken inmiddels 5000+ mensen in 31 landen. In het afgelopen kwartaal zijn er fusies aangekondigd met Decoded Advertising, TOMORROW, Staud Studios en Jam3.


Data and Digital Media practice

Ook is het bedrijf gefuseerd met Metric Theory, Datalicious Australia en met Raccoon Group, het grootste digitale marketing bedrijf in Brazilië. Met de inlijving van Raccoon Group breidt S4Capital onder andere haar expertise in paid media, performance, inbound marketing, e-commerce en analytics uit. De combinatie van S4Capital en Raccoon brengt het aantal werknemers in Brazilië op 900.


ESG

De eerste 'fellows' uit het S4 Fellowship programme zijn aangenomen, aangetrokken van historisch zwarte universiteiten en middelbare scholen in de VS. Ook is het S4 Women Leadership Programme in samenwerking met UC Berkeley gestart met 50 vrouwen. Daar bovenop komt nog dat de start is gemaakt met het aanleggen van het S4 Forest, om bij te dragen aan hun doel om in 2024 klimaatneutraal te zijn.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing