Speakap groeit internationaal met kapitaalinjectie

27-03-2018 (15:13) - Economisch

Om de internationale groei te versnellen in Engeland en Amerika verzekert Speakap zich van een belangrijke financiering dankzij een kapitaalinjectie van Connected Capital aangevuld met een innovatielening van ABN AMRO.


Erwin van der Vlist, co-founder van Speakap "Wij voorzien in een sterke behoefte van bedrijven om effectiever en moderner intern te communiceren om bijvoorbeeld de klantbeleving te verhogen. Er is sterke vraag naar de Speakap oplossing in verschillende sectoren waaronder retail, hospitality, facilitaire dienstverlening, transport en bouw."


De investering van Connected Capital helpt om de internationale groei van Speakap verder te versnellen. “Speakap heeft een groei doorgemaakt met een eerste focus op Nederland, België en Duitsland. Het platform loopt technologisch voor op concurrenten en wij ondersteunen de Speakap ambitie om marktleiderschap na te streven door verdere en versnelde groei in het Verenigd Koninkrijk en de Verenigde Staten”, zegt Mathijs Robbens van Connected Capital. 

 

intern op afstand

Speakap biedt een besloten en veilig sociaal platform voor interne communicatie en HR toepassingen. Het platform is beschikbaar op pc en smartphone en bereikt alle medewerkers binnen een organisatie, met name als ze geen kantoorbaan hebben. Meer dan driehonderd bedrijven gebruiken Speakap, waaronder Rituals, G-Star, IKEA, Media Markt en Hudson’s Bay.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing