Specsavers ziet omzet groeien met 4 procent

Specsavers ziet omzet groeien met 4 procent

04-08-2020 (10:00) - Economisch

Specsavers Nederland heeft het boekjaar 2019-2020 positief afgesloten met een omzetstijging van 4 procent. De totale omzet steeg van 150 miljoen euro in het vorige boekjaar naar 156 miljoen euro dit jaar.
 
Voor zowel de categorie hoorzorg als optiek zag Specsavers de omzet het afgelopen jaar groeien. Met een stijging van 9,4 procent tot 35 miljoen euro was de toename binnen de horendivisie het grootst. Ook optiek laat een stijgende lijn zien met een omzetgroei van 2,5 procent tot 121 miljoen euro. 
 
De oog- en hoorzorgspecialist viert dit jaar zijn 20-jarige bestaan in Nederland.Het bedrijf heeft zich in de afgelopen jaren veel gefocust op zorg. Het bedrijf gaat hiermee verder en doet veel aan innovatie in zorg op afstand. Door COVID-19 zijn veel ontwikkelingen op dit gebied al toegepast in de ruim 140 winkels. Zo is Zorg op Afstand versneld uitgerold, waarbij klanten nu en in de toekomst kunnen kiezen voor een videoconsult met een optometrist of audicien. Ook de recente introductie van hoortoestellen die de audicien op afstand kan bijstellen, is inmiddels geïntroduceerd.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing