Studytube ontvangt investering van €10 miljoen van Verdane

Studytube ontvangt investering van €10 miljoen van Verdane

14-07-2020 (09:47) - Economisch

Leerplatform Studytube heeft een investering van 10 miljoen euro ontvangen van de Noorse investeringsmaatschappij Verdane.
 
Dankzij de investering krijgt Verdane een substantieel minderheidsbelang in het Nederlandse online leerplatform.’ Met deze investering en met onze partnership met Verdane kunnen we onze ambitie om een Europese topspeler te worden in de Learning & Development markt realiseren’, aldus Homam Karimi, CEO van Studytube.
 
Iikka Moilanen van Verdane laat weten: ‘Studytube heeft met innovatieve technologie en een sterke propositie tot nu toe prachtige groeicijfers laten zien in Nederland. Aangezien innovatie in het DNA zit van Studytube en het product relatief eenvoudig schaalbaar is, geloven we dat we deze groeicijfers kunnen doorzetten op Europees niveau. Bedrijven hebben nu meer dan ooit de behoefte om bij de tijd te blijven en de beste manier daarvoor is om te investeren in ontwikkeling van medewerkers. Met behulp van Studytube kan dat veel efficiënter, makkelijker en goedkoper.’

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing