Trustpilot doorbreekt grens 100 miljoen dollar jaarlijks terugkerende omzet

Trustpilot doorbreekt grens 100 miljoen dollar jaarlijks terugkerende omzet

10-11-2020 (10:41) - Economisch

Het Europese techbedrijf Trustpilot heeft bekendgemaakt dat het de grens van 100 miljoen dollar aan jaarlijkse terugkerende omzet heeft doorbroken. Het bedrag wordt gegenereerd door ruim 19.000 bedrijven die geabonneerd zijn op de betaalde softwarediensten van Trustpilot. Op het reviewplatform staan reviews over ruim 400.000 bedrijven en websites wereldwijd.

Trustpilot laat weten dat het tussen 2013 en 2019 een samengestelde jaarlijkse omzetgroei realiseerde van ruim 30 procent. De software van Trustpilot helpt bedrijven met het automatiseren van hun review-uitnodigingen, het verkrijgen van bedrijfsinzichten, het vergroten van het merkvertrouwen, het realiseren van meer groei en het integreren van reviews met toonaangevende online platforms.
 

Groeigeld

Sinds de oprichting heeft Trustpilot 173 miljoen dollar aan groeigeld opgehaald bij Sunley House Capital Management, Vitruvian Partners, Draper Esprit, Index Ventures, Northzone en Seed Capital. Trustpilot heeft samenwerkingen en integraties met onder meer PayPal, BigCommerce, Yext, Magento, PrestaShop, Shopify, WooCommerce, Sprinklr en Zendesk.
 
Trustpilot heeft kantoren in Edinburgh, Londen, New York, Vilnius, Denver, Melbourne, Berlijn en Kopenhagen, waar het hoofdkantoor is gevestigd.

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing