UmbrellaBrand Group neemt CMNTY over

UmbrellaBrand Group neemt CMNTY over

26-10-2021 (11:23) - Economisch

UmbrellaBrand Group, moederbedrijf van onder meer MarketResponse en 4orange, neemt CMNTY Corporation over. Dit New Yorkse tech-bedrijf met haar roots in Eindhoven is gespecialiseerd in software voor online kwalitatief onderzoek.
 
Door CMNTY over te nemen zet UmbrellaBrand Group twee belangrijke stappen in het realiseren van haar strategie: het opzetten van een softwarehuis voor marketingoplossingen en het betreden van de Amerikaanse markt.
 
Jorgen Botermans, CEO UmbrellaBrand Group: "Met deze overname spelen we in op de groeiende behoefte van bedrijven om in-house onderzoek te kunnen doen met gebruiksvriendelijke digitale tooling. Daarnaast biedt het CMNTY-platform ook oplossingen voor professionele onderzoeksbureaus. Doel is om binnen de groep, naast de beschikbare data-oplossingen en ons high-end marktonderzoek, een softwarehuis op te bouwen met een compleet portfolio van digitale marketingoplossingen. Succesvolle producten zoals Direct Feedback (experience management software), kwantitatief datacollectie software SmartAllies en Ennis en het Customer Data Platform Connect zullen uiteindelijk ook deel uitmaken van dit geïntegreerde aanbod."
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing