Valtech neemt People Interactive over

05-02-2017 (13:51) - Economisch

Valtech, onafhankelijk Europees bureau voor digitale- en technologiemarketing, neemt het Duitse bedrijf People Interactive over van diens oprichters en senior bestuurders.

People Interactive, in 1999 opgericht in Keulen (Duitsland), is een gerenommeerd digitaal creatief bureau in Duitsland met 80 werknemers en een omzet van circa € 10 miljoen. People Interactive werkt voor toonaangevende bedrijven, zoals Duitslands grootste luchtvaartmaatschappij Lufthansa, ‘ s werelds grootste toerismegroep TUI, Deutsche Telekom, Gothaer Insurance en Miele. People Interactive helpt hen bij het implementeren van hun digitale strategieën. 

Met deze nieuwe overname vergroot Valtech zijn expertise op het gebied van creativiteit, design en klantbeleving. Met meer dan 300 werknemers in Du¨sseldorf, Mu¨nchen, Frankfurt en Keulen heeft Valtech inmiddels naam gemaakt als toonaangevend digitaal bureau in Duitsland, dat zijn brancheexpertise aan het uitbreiden is naar de luchtvaart-, toerisme-, hospitality- en telecomsector.

People Interactive is vanaf 1 februari 2017 onderdeel van de Valtech-groep. 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing