Vertaalbureau Textwerk trekt twee investeerders aan

27-06-2019 (15:03) - Economisch

Textwerk uit Amsterdam heeft via overnamebemiddelaar Marktlink een meerderheidsbelang (65%) verkocht aan twee investeerders. Textwerk is een snelgroeiend vertaalbureau, gespecialiseerd in onder andere vertalingen voor de e-commercemarkt. Door de aanhoudende globalisering en een groeiende de vraag naar snelle en professionele vertalingen, wil de vertaalspecialist inzetten op groei door middel van acquisities. Met de investering wil de organisatie zich verder professionaliseren en de eigen productieprocessen automatiseren. 
 
Textwerk is in 2009 opgericht door ondernemer Jordi Heres. Heres merkte tijdens zijn studie dat de processen in de vertaalmarkt inefficiënt verliepen en begon zijn eigen onderneming. Inmiddels heeft hij samen met medeaandeelhouder Steven van der Hulst de onderneming uitgebouwd tot een volwassen bedrijf met 24 medewerkers en meer dan 50 freelance vertalers.
 
Textwerk verzorgt vertalingen voor een brede groep klanten waaronder veel grote en internationaal georiënteerde webshops en e-commerce klanten.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing