Voidu is de nieuwe esportssponsor van Fortuna Sittard

Voidu is de nieuwe esportssponsor van Fortuna Sittard

22-09-2021 (14:06) - Economisch

Voidu, het officiële online gamedistributie-platform en onderdeel van Azerion, kondigt vandaag aan dat het de nieuwe esportssponsor is van Fortuna Sittard. Met deze gloednieuwe sponsordeal brengt Voidu fans, gamers en de voetbalclub dichter bij elkaar via esports, digitale evenementen, exclusieve fanervaringen en speciale acties voor fans.

Met deze sponsordeal verbindt Voidu zich voor een jaar aan de Limburgse voetbalclub uit de Eredivisie en investeert het flink in het esportsteam van Fortuna Sittard, dat afgelopen seizoen als 7e eindigde in de eDivisie. “Esportsgames zijn een heel belangrijk segment van onze business en daarom is het voor ons volkomen logisch om de kans die Azerion ons biedt met beide handen te pakken. Door samen te werken met deze fantastische voetbalclub kunnen we esporters en gamers in Nederland goed bereiken”, zegt Cem Temur, Directeur van Voidu.
 
“We zijn ontzettend blij met deze sponsordeal en we zijn vastberaden om Fortuna Sittard te helpen om steevast mee te draaien in de top van de eDivisie. Vandaag ben ik verheugd om meteen daad bij het woord te voegen en de nieuwe line-up van het esportsteam van Fortuna Sittard van dit seizoen aan te kondigen. Dit seizoen zullen Tim van Doleweerd en Marc Groenland de eer van Fortuna Sittard hooghouden in de eDivisie en we kunnen niet wachten op de start van het nieuwe seizoen.”
 
Naast de verbintenis aan het esportsteam van Fortuna Sittard organiseert Voidu binnenkort verschillende fanervaringen die exclusief zijn voor fans van Fortuna Sittard. “We willen niet alleen succesvol zijn met Fortuna Sittard in de eDivisie maar we willen ook de voetbalclub, spelers en fans bij elkaar brengen door middel van nieuwe digitale evenementen, entertainment en fanervaringen”, aldus Temur.   

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing