Zencargo haalt 35 miljoen op opent kantoor in Nederland

11-05-2021 (13:30) - Economisch

In de context van een grootschalige disruptie van de toeleveringsketen, veroorzaakt door onzekerheid door Brexit, de COVID-19-pandemie en de recente blokkade van het Suezkanaal, zal Zencargo de financiering gebruiken om zijn logistieke diensten en zakelijke inzichten verder uit te breiden naar de Benelux.

Zencargo is een expediteur die organisaties van FTSE 100-bedrijven tot snelgroeiende startups van helpt om slimmere beslissingen te nemen door middel van een realtime overzicht van hun toeleveringsketen. Het bedrijf heeft 35 miljoen euro aan Serie B-financiering opgehaald. Met deze nieuwe financieringsronde wil Zencargo binnenkort een kantoor in Nederland openen waardoor Nederland zal fungeren als gateway tussen het Verenigd Koninkrijk en de rest van Europa.
 

Financieringsronde

Geleid door Digital+ Partners en met deelname van bestaande investeerders zoals HV Capital, zal Zencargo deze laatste financieringsronde gebruiken om zijn team aanzienlijk uit te breiden (van 150 tot 350 over de komende twee jaar) en verder internationaal uit te breiden naar Nederland, Hong Kong en de Verenigde Staten. Zencargo heeft nu een totaal van 42 miljoen pond verworven en mikt op een omzet van 100 miljoen pond voor dit jaar en meer dan 200 miljoen pond voor 2022.

Bureaus

Media

Marketing