Zweeds legaltech bedrijf Precisely haalt €1,8 miljoen groeikapitaal op bij Peak Capital

27-01-2021 (11:12) - Economisch

Het Zweedse legaltech bedrijf Precisely heeft een investering van €1,8 miljoen opgehaald bij investeringsfonds Peak Capital. Met de investering gaat Precisely het team uitbreiden, het product doorontwikkelen en verder inzetten op internationale groei. Het is voor Peak Capital de eerste investering in Scandinavië.
 
“Als advocaat heb ik jarenlang gezien hoe ouderwets contracten worden opgesteld en beheerd”, aldus Precisely oprichter en CEO Nils-Erik Jansson (foto). “Daarom hebben we met Precisely een slim platform gebouwd dat onze klanten in staat stelt om 80% tijd te besparen in de contract workflow: van opstellen, tot onderhandelen, tot ondertekenen en beheren.”

Precisely wordt door meer dan 200 klanten wereldwijd gebruikt. “We richten ons vooral op juridische teams bij bedrijven, niet zo zeer op advocatenkantoren. Onze klanten kunnen allerhande contracten zoals arbeidscontracten of in- en verkoopcontracten automatiseren met onze software.”
 
De software is volgens Jansson ontwikkeld voor klanten in het enterprise segment maar wordt ook gebruikt door MKB bedrijven die digitaal werken. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Marketing pagina

Marketing