Gaf Linda zon aan deze zomer?

03-07-2013 (08:23) - Kijkcijfers

Dat Linda de Mol veel doet en kan is bij veel mensen al bekend, actrice, redactrice, fotomodel, presentatrice en zangeres, ze had nog  één  ding open staan op haar persoonlijke to-do list en dat was een talkshow hosten. Ze had het iets te druk om een lang lopende talkshow te gaan doen maar een weekje in de zomer tussen alle drukte door leek het Linda de Mol wel leuk en heeft dit met beide handen aangepakt. En dan is dit nu ook afstreepbaar...
 
Vorige week is vanaf maandag t/m vrijdag na 21.30 het programma Linda's Zomerweek op RTL 4 te zien geweest. In een huiselijke of moet ik zeggen tuinlijke setting werden twee gasten ontvangen, deze werden onthaald door de geweldige stem van Ruben Hein. Alle gasten kregen als eerste vraag 'wat is jouw verboden vraag?'. Daarna ging Linda verder met een kijkje in het leven van de gasten met foto’s, vragen over de jeugd en plannen die ze hebben voor de toekomst.  Eigenlijk op alle vlakken een kijkje in het leven van de gasten. 
 
Op maandag 24 juni (de kick-off van het programma) waren cabaretier Jandino Asporaat en politica Jeanine Plasschaert te gast, maandag heeft het  programma op basis van 13 jaar e.o. een kijkdichtheid van 8,2 behaald met een marktaandeel van 19,0. En dat nog maar voor de kick-off. 
 
Op dinsdag 25 juni waren Barry Atsma en Chantal Janzen te gast en dit mooie duo heeft een kijkdichtheid behaald van 9,2 met een marktaandeel van 21,7. Woensdag waren Anouk en Tijl Beckand te gast en hebben een kijkdichtheid van 8,7 behaald op 13 jaar e.o en met een marktaandeel van 19,6. 
 
Donderdag 27 juni heeft Linda Paul de Leeuw en Euvgenia Parakhina te gast gehad dit heeft een kijkdichtheid van 9,3 en een marktaandeel van 21,6 behaald. Vrijdag de 28e juni heeft Linda afgesloten met Gordon en Brigitte Kaandorp. Dit 'grappige' duo heeft een kijkdichtheid van 8,6 behaald met een marktaandeel van 25,5. De gemiddelde kijkdichtheid van Linda’s Zomerweek is uitgekomen op 8,9 op basis van 13 jaar en ouder. 
 
Ondanks dat het programma een vrouwelijker profiel heeft hebben ook de mannen goed (mee)gekeken. 
Linda de Mol heeft weer een knaller van een programma neergezet met goed uitgezochte gasten. Ik heb zitten genieten van de inkijk in het leven van de gasten, want dan zijn we in eens wel allemaal roddelblad  liefhebbers.  En tevens vond ik de vindingrijkheid van Ruben Hein erg goed door de lievelingsnummers van de gasten om te toveren naar een nummer met een eigen tintje.

Laten we hopen dat Linda zelf ook enthousiast was en ons volgend jaar weer kan verblijden met een beetje zon in de studio.  

Denise van Hartingsveldt, ZenithOptimedia

 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.