Draadloze ZIPP wint Red Dot Award

30-03-2016 (20:11) - Lifestyle

De Deense audiofabrikant Libratone is de winnaar van een prestigieuze Red Dot Award, een van de belangrijkste onderscheidingen in de designwereld. De Libratone ZIPP speaker won de prijs in de categorie product design voor zijn innovatieve en hoogstaande ontwerp. Het is de tweede keer dat een speaker van Libratone wordt beloond met een Red Dot Award.
 
De veelzijdige Libratone ZIPP heeft een cilindervormig ontwerp met 360º-geluid, waardoor het plaatsen van de speaker makkelijk en flexibel is. De stijlvolle multiroom-speaker maakte indruk op de veertig juryleden van Red Dot.
 
'We zijn opgetogen dat de Libratone ZIPP is beloond met een Red Dot Award dit jaar', zegt Jan McNair, de CEO van Libratone. 'Libratone streeft ernaar om producten te ontwerpen die naadloos passen in de elastische levensstijl van de 21e eeuw. Dit vraagt om producten die functioneel, flexibel en simpel zijn en bovendien helpen de perfecte stemming voor iedere situatie te creëren. De Libratone ZIPP combineert moeiteloos gebruiksgemak met stijl om aan deze eisen te voldoen.'
 
De ZIPP is Libratone’s meest recente speaker met een cover van CoolWeave-stof, die kleur brengt in de speakerwereld. Door de combinatie van geweldige audiotechniek en design dat in elk moderne interieur past, onderscheidt Libratone zich van de traditionele zwarte dozen die de speakermarkt domineren.