HanTing Delivery: een thee walhalla voor thuis

06-05-2021 (12:47) - Lifestyle

In Nederland is thee populair, 44% drinkt dagelijks thee en 73% wekelijks. Met zijn missie om een brug te bouwen tussen het Oosten en het Westen, kon de introductie van verschillende concepten met thee in de hoofdrol op het bezorgplatform van topchef Han Ji niet achterblijven. Een Aziatische high tea bij jou thuis, een bomvolle thee-webshop, en zelfs thee abonnementen; HanTing Delivery is een waar walhalla voor de theeliefhebber.
 
Met het thee abonnement leer je gedurende drie, zes, of zelfs twaalf maanden alles over de Chinese cultuur, proef je de beste classics of juist vernieuwende herbal blends die de thee sommelier van restaurant Zheng heeft gecreëerd.

 

Asian high tea@home

Weer eens wat anders dan een diner thuisbezorgen: met de Asian high tea@home zet je binnen een kwartier een volledige high tea met Aziatische twist op tafel. Naast de welbekende zoetigheden zoals macarons, bonbons, popcorn en een variatie aan chips, zijn de kits voorzien van onder andere egg tarts, anijsbroodjes en hartige bao buns belegd met ossenhaas of gerookte zalm. Uiteraard mag een selectie aan delicate theeën die perfect matchen met de snacks in de kit niet ontbreken. Nog mooier kun je het maken met Imperial box waarbij je - naast de basis van thee en snacks - ook geniet van kaviaar, blini’s en champagne of sake.