HP komt met Star Wars-notebook

08-10-2015 (15:35) - Lifestyle

HP introduceert vandaag een Star WarsTM Special Edition notebook waarmee fans over de hele wereld, in afwachting van Star Wars: 'The Force Awakens', een grote ervaring wordt geboden. 
 
'HP levert een geweldige Star Wars-ervaring omdat zij de enige pc-leverancier is die samenwerkt met Disney en Lucasfilm. Dit is een belangrijke voorwaarde voor het creëren van een uniek product', zei Louis Perrin, director, consumer products, Printing and Personal Systems Group, HP EMEA. 'Als onderdeel van onze samenwerking doken wij Lucasfilm's media-archieven in om aangepaste screensavers, wallpapers en geluidsprofielen te maken. Uiteraard zijn deze opties volledig configureerbaar.'
 
De Star WarsTM Special Edition notebook is gebaseerd op het Galactische Keizerrijk uit de filmreeks en heeft een ‘battle-worn’ distressed design. Op het scharnier staat de tekst ‘Galactic Empire’ beschreven in het unieke Star Wars- Aurebesh lettertype.
 
De iconische stormtrooper staat afgebeeld op het keyboarddeck en het touchpad weerspiegelt het X-Wing Star Fighter Guidance System. Het rode backlit keyboard maakt het Dark Side-ontwerp compleet.