Kies het perfecte kussen met de Swiss Sense Kussenadvieswijzer

04-08-2020 (16:12) - Lifestyle

Slaapspecialist Swiss Sense introduceert de Kussenadvieswijzer. Dat is een chatbox die consumenten 24/7 persoonlijk advies geeft over het hoofdkussen dat het beste bij hun slaapstijl en wensen past.
 
De Swiss Sense Kussenadvieswijzer is te vinden op de website van Swiss Sense. Bezoekers van de site krijgen in een online ‘gesprek’ een aantal eenvoudige meerkeuzevragen voorgelegd. Deze gaan onder andere over de voorkeurshouding tijdens het slapen, de gewenste hardheid van het hoofdkussen en het beschikbare budget. Op basis van de antwoorden kiest de Kussenadvieswijzer vervolgens de drie hoofdkussens die het best aansluiten bij voorkeuren die de consument heeft doorgegeven.
 
Swiss Sense biedt al jaren slaapadvies in zijn winkels. De slaapspecialist wil deze offline winkelbeleving en het advies op maat ook bieden aan consumenten die online op zoek zijn naar een bed, matras of hoofdkussen. Eerder introduceerde Swiss Sense daarom al een online advieshulp waarmee consumenten hun ideale matras kunnen vinden.