Las Vegas: de locatie voor de perfecte huwelijksreis

13-01-2020 (14:59) - Lifestyle

Niets is te gek als je op huwelijksreis gaat. Het is een reis die je (meestal) maar één keer in je leven maakt en daarom moet de locatie perfect zijn. Ben je op zoek naar romantiek, ontspanning en spektakel? Las Vegas is je plek.
 
Je hebt een schitterende jurk gekozen, een fonkelende ring en de ceremonie wordt voltrokken in het bijzijn van alle familie, vrienden en geliefden op de meest romantische locatie ooit. Je huwelijk is een absolute droom, maar er ontbreekt nog steeds één ding dat niet mag ontbreken op het perfecte huwelijk: een huwelijksreis! Het zoeken naar een perfecte locatie is begonnen.
 
Als je zoekt naar ontspanning en romantiek, maar tegelijkertijd naar spektakel en entertainment, dan zijn er weinig steden op de wereld die meer zullen voldoen aan het gezochte profiel dan Las Vegas.
 
Las Vegas heeft een rijke historie als het gaat om het verzorgen van de meest unieke en bijzondere shows. Gelauwerde sterren als Britney Spears, Celine Dion en Elton John houden nog steeds hun shows in de hotels aan de boulevard, er zijn dagelijks geweldige theatershows en musicals en de restaurants zijn van wereldfaam. Uiteraard zijn er ook de beroemde casino’s als je een gokje wilt wagen: je kan een avondje blackjack spelen, een muntje in een gokautomaat gooien of je geluk wagen bij het pokeren.
 

Tips voor je huwelijksreis naar Las Vegas

Een huwelijksreis naar Las Vegas is niet je doorsnee reis: het is geen goedkoop grapje, dus wees zo slim om tijdens je huwelijk gelijk met de pet rond te gaan. Maar mocht het je toch lukken om naar de woestijnstad te gaan, dan mag je de volgende attracties absoluut niet missen.
 

Een nacht in The Venetian

The Venetian is zoals de naam al zegt volledig ontworpen naar Venetiaanse stijl, met gondels en kanalen erop en eraan. Dit is zo een bijzonder hotel, dat zo past in de wereld van Las Vegas waar niets te gek is én, waar als je iets niet hebt het altijd nog gewoon na kan maken, dat je het zeker een keer gezien móet hebben.
 

Een trip met The Deuce

The Deuce is een goedkope manier om Las Vegas te zien: het is de dubbeldekker die je een toer langs de toeristische hoogtepunten geeft en je zo in korte tijd het beste van Las Vegas geeft. Het is een relatief goedkopere manier om de stad te leren kennen en anders kan je ook nog een dagticket kopen om de bus als vervoermiddel te gebruiken: scheelt telkens weer een dure taxi.
 

Trouwen door Elvis

Als je op huwelijksreis naar Las Vegas gaat heb je waarschijnlijk al een mooie bruiloft achter de rug, maar voor de grap kan je je nog een keer laten trouwen door een dubbelganger van Elvis Presley. De legendarische zanger, die zelf honderden shows in Las Vegas gaf, heeft honderden look-a-likes en in Las Vegas kan je je door zo’n look-a-like laten trouwen. Onder anderen de zanger Bon Jovi is op die manier getrouwd.