Limited edition hardloopschoen Pieter Ceizer

07-09-2020 (11:00) - Lifestyle

Kunstenaar Pieter Ceizer heeft voor Mizuno een inspirerende hardloopschoen ontworpen: de Wave Skyrise Ceizer. Het is een kleurrijke ode aan de TCS Amsterdam Marathon die dit jaar vanwege COVID-19 helaas niet doorgaat.
 
De samenwerking van Mizuno en Ceizer heeft dan ook tot doel hardlopers te motiveren met bemoedigende boodschappen, levendige kleuren en originele ontwerpen. Want het is belangrijk om te blijven trainen, met veel plezier, zodat je de volgende editie weer topfit aan de start staat.
 

zomertijd in Amsterdam

De in Parijs gevestigde kunstenaar en typograaf uit Amsterdam licht zijn opvallende ontwerp toe. ‘De kleurenvertegenwoordigen het Vondelpark, de grachten en de zomertijd in Amsterdam. De blauwachtige, groene tintensymboliseren de natuur, het park en de groene grachten. Het geel en oranje staat voor zonneschijn en de overgang van zomer naar herfst, wanneer alles wat groen is oranje en geel wordt. Je waardeert de veranderingen in de natuur en hoe vredig de stad Amsterdam wordt.’
 
De Mizuno Wave Skyrise en Sky Medal van Pieter Ceizer zijn vanaf 5 september verkrijgbaar op www.mizuno.com en in geselecteerde hardloopwinkels. Wave Skyrise Ceizer € 134,95, Sky Medal € 139,95.