Met Kobo Sage kun je lezen, schrijven en luisteren

Met Kobo Sage kun je lezen, schrijven en luisteren

05-10-2021 (12:56) - Lifestyle

Rakuten Kobo lanceert tegelijkertijd de Kobo Sage en Kobo Libra 2. Twee nieuwe eReaders, boordevol functies die Kobo's digitale leesaanbod naar een nog hoger niveau tillen en bijdragen aan de missie om het leesleven te verbeteren. Door toegevoegde Bluetooth-technologie kun je met één apparaat zowel eBoeken lezen als naar Kobo Audioboeken luisteren.
 
Met Kobo Sage geniet je van de meest luxueuze leeservaring die Kobo te bieden heeft. Vol met handige en simpel te bedienen functies, inclusief de toevoeging van Bluetooth voor Kobo Audioboeken. De eReader tilt het leescomfort naar een volgend niveau dankzij de op maat ontworpen accessoires zoals de veelzijdige SleepCovers, de gloednieuwe PowerCover en de Kobo Stylus om aantekeningen mee te maken en passages te markeren. Dit geeft lezers voor het eerst de optie om te lezen, schrijven en luisteren op hetzelfde Kobo apparaat.


Kobo Libra 2

Kobo Libra 2 zit boordevol functies, en heeft een geheel eigen stijl, perfect voor lezers met een druk bestaan. Met meer opslagruimte, een sneller E Ink scherm en Bluetooth, is Kobo Libra 2 de opvolger van de populaire Kobo Libra H2O.