Rotterdam openlucht galerie tijdens street art festival POW! WOW!

30-07-2019 (15:44) - Lifestyle

De line up van street artists van het festival POW! WOW! Rotterdam is dinsdag bekendgemaakt. De organisatie heeft een uiteenlopende selectie van kunstenaars gestrikt die in de week van 8 tot en met 15 september het grauwe beton van de Afrikaanderwijk gaan veranderen in de mooiste kunstwerken.  

De street artists die de muren dit jaar gaan verzorgen zijn: Telmo Miel (NL), Smug (UK), Dourone (ES), Super A (NL), L7Matrix (BR), Saïd Kinos (NL), Danny Rumbl (NL), Helen Proctor (AU), Woes (US), Didier Jaba Mathieu (SG) en Nina Valkhoff (NL).
 
Daarnaast komt de Londense Slinkachu naar de Afrikaanderwijk met zijn miniaturen en komt Spenser Little over uit Amerika om Rotterdam kennis te laten maken met zijn unieke installaties van ijzerdraad. Op de laatste dag van het festival worden er ook nog eens aan de rand van het festivalterrein twintig voertuigen live geschilderd.
 
Om zo goed mogelijk te kunnen genieten van al het moois kun je mee met een van de gratis wandeltours. Een  gids neemt je dan mee langs alle kunstenaars en hun werken.