SKOT brengt duurzaam T-shirt aan de man

26-03-2019 (09:12) - Lifestyle

SKOT komt met een uitbreiding op haar productaanbod. Naast duurzame overhemden zijn er nu ook T-shirts verkrijgbaar. Het mannenmodemerk springt hiermee in op een groeiende groep consumenten die kleine stappen wil zetten om duurzaamheid in het dagelijks leven op te nemen.


Na de succesvolle launch van duurzame overhemden was het tijd voor een uitbreiding. Oprichter Ruben van Veen vertelt: 'De T-shirts zijn een natuurlijke aanvulling op ons aanbod van overhemden. We breiden hiermee ook onze doelgroep uit, omdat vrijwel iedere man T-shirts draagt. Nu kunnen we ook de niet-overhemd dragers een duurzame oplossing aanbieden.'
 

Het T-shirt is gemaakt van 95 procent biologisch katoen met het GOTS keurmerk en 5 procent elastaan voor  comfort. De productie heeft bovendien het Fair Trade keurmerk en voldoet aan de normen van de Detox campagne van Greenpeace. 'Ook met een T-shirt willen we het beste van alle werelden. We hebben kwaliteit, duurzaamheid én een scherpe prijs gecombineerd', aldus Van Veen.