Bedrijf haalt Amerikaans leaseconcept naar Nederland

25-07-2014 (07:50) - Marketing

Cashdrive.nl uit Uden introduceert een mobiliteitsconcept voor consumenten dat voorziet in een leaseplan voor je eigen auto.
 
Consumenten in bezit van een auto kunnen die verkopen aan Cashdrive.nl. Binnen kort tijdsbestek betaalt het bedrijf de koopprijs na online taxatie uit op de bankrekening. Na de transactie rijdt de consument gewoon door met de eigen of andere ter beschikking te stellen auto op basis van een private(short)lease.
 
Na drie maanden bepaalt de consument zelf of gebruik wordt gemaakt van het eerste recht van koop waarbij de private(short)lease auto kan worden teruggekocht, wordt gekozen voor een private lease van achtenveertig maanden voor een nieuw te leveren stadsauto, of dat de overeenkomst eindigt door verkoop van de auto.
 
De wortels van het concept liggen eigenlijk in de Amerikaanse markt waar betalen per maand voor een auto de gewoonste zaak van de wereld is. Het juridisch eigendom van een auto is niet langer voorwaarde en de buurman of collega's op het werk zien niets aan de auto, kentekenplaat of card.
 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch