Pakketknuffelaars Coolblue: 1 april of niet?

26-03-2015 (07:40) - Marketing

Volgende week is het 1 april, dus je weet het nooit. Maar Coolblue start met de inzet van Pakketknuffelaars. Het bedrijf, dat zegt ‘obsessief’ bezig te zijn met klantenservice, ziet het als een logische uitbreiding van zijn service.
 
‘We houden van automatiseren, want dat is vaak efficiënter. Daarom hebben we onlangs al een machine gebouwd die elk pakketje een kusje geeft. We hoorden direct van onze klanten dat ze iets merkten. Vervolgens hebben we onderzocht wat het effect was als we in plaats van machines, echte mensen inzetten, of daar verschil in zit. De combinatie met echte emotie en het kunnen geven van specifieke aandacht door notities van de klantenservice, maakte dat onze NPS-cijfers afgelopen maand door het dak gingen’, licht Jeroen van Camp, Manager Bezorging, toe.
 

‘Begin februari zijn we begonnen met twee Pakketknuffelaars, en we gaan dit nu uitbreiden. De functie is nog in ontwikkeling, dus samen met de huidige Pakketknuffelaars geven we de werkzaamheden de komende tijd vorm.’ 


Reacties

Er zijn nog geen reacties geplaatst op dit artikel.
RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch