20.000 borrels aan steun voor stamkroegen

20.000 borrels aan steun voor stamkroegen

27-05-2020 (10:18) - Marketing

Op 31 maart 2020 werd de actie ‘Steun je stamkroeg’ gelanceerd om horecazaken een hart onder de riem te steken. Zij moesten noodgedwongen hun deuren sluiten en hebben sindsdien geen of nauwelijks inkomsten. De actie heeft maar liefst €37.500 opgeleverd die voor 100% direct naar de deelnemende horecazaken gaat. Omdat de horeca per 1 juni weer open mag, is de actie gestopt.
 
Met de actie ‘Steun je stamkroeg’ riep kruidenlikeur Schrobbelèr (stam)gasten op om online alvast een rondje te bestellen, om hun kroeg te steunen. Een waardebon (ter waarde van vijftien euro) is goed voor acht borrels Schrobbelèr. Het volledige aanschafbedrag komt ten goede van de horecazaak. In totaal zijn er 2500 waardebonnen verkocht, dat komt neer op 20.000 borrels.

Nu de horeca weer deels open mag, stopt de actie en kunnen gasten hun rondje gaan bestellen. “De actie werd boven verwachting enthousiast ontvangen door zowel horecaondernemers als hun gasten. Veel horecazaken hebben het dankzij de Coronacrisis erg zwaar. Wij hopen met deze actie een kleine bijdrage te leveren en wensen natuurlijk alle ondernemers veel succes met de heropening”, aldus Jan Eijsermans van initiatiefnemer Schrobbelèr.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch