40 jarige FEBO verkoopt grillsaus in pot

03-07-2017 (14:27) - Marketing

Een potje goed nieuws voor FEBO-fans; de iconische FEBO-grillburgersaus is vanaf nu los te koop. Reden voor dit feest is de 40ste verjaardag van de legendarische grillburger. De door Kamp Seedorf ontworpen pot kost 4 euro en is verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen, zolang de voorraad strekt. Om dit te vieren organiseert FEBO op 9 juli een intieme FEBBQ-blockparty, met grillburgers en saus in overvloed.

“De grillburger bestaat inmiddels 40 jaar. Toen mijn vader en opa de burger samen ontwikkelden was ‘ie van meet af aan populair. Vorig jaar werden er ruim 3,7 miljoen verkocht. Het recept van de iconische saus is nog steeds geheim: alleen mijn vader, onze kwaliteitsmanager en ik weten dit”, aldus Dennis de Borst, directeur van familiebedrijf FEBO. Nu kun je ook thuis genieten van de snacksaus. De FEBO-grillburgersaus is vanaf vandaag – zolang de voorraad strekt - voor 4 euro per pot verkrijgbaar bij alle FEBO-vestigingen in Nederland.

Kamp Seedorf 
Street art collectief Kamp Seedorf werd aangehaakt voor het ontwerp van het etiket. De samenwerking is een logische; Kamp Seedorf gaf al eerder, uit eigen initiatief, de muren van Amsterdam kleur met een uitvergrote prent van hun held: de grillburger.

De limited edition grillburgersaus en bijbehorende campagne is ontwikkeld in samenwerking met Natwerk.


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch