50% minder suiker in nieuwe Autodrop

16-08-2017 (11:01) - Marketing

Steeds meer consumenten zijn bezig met een gezonde leefstijl en de invulling hiervan. Met de Energiezuinige Hybrides speelt Autodrop in op deze trend van bewust eten. Deze nieuwe snoepjes bevatten namelijk 50% minder suiker en 30% minder calorieën dan gewone winegums. 


 “Voor consumenten die hun suikerinname willen verminderen, zijn de Hybrides een goed alternatief. Je creëert met de Hybrides een verwenmomentje voor jezelf, waarbij je zonder schuldgevoel kunt genieten van een lekker snoepje.”, aldus Ilse Ebbens, Sales & Marketing Director van Concorp.
 

50% minder suiker, maar toch zoet

De Hybrides bevatten 50% minder suiker, maar hebben toch de zoete smaak die je bij snoep gewend bent. Hiervoor gebruikt Autodrop de natuurlijke voedingsvezel cichoreiwortelextract. De cichoreiwortel is familie van de witlofwortel. Tijdens de verwerking wordt de bittere stof eruit gefilterd, waardoor je enkel inuline overhoudt: een zoete voedingsvezel.
 

Geparkeerd in de schappen bij Albert Heijn

De Energiezuinige Hybrides zijn verkrijgbaar in twee varianten: een winegum mix en een berry mix. Vanaf week 30 staan deze moderne auto’s geparkeerd in de schappen van Albert Heijn.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch