Accell Group focust op duurzaam met nieuwe purpose Cycling moves the world forward

Accell Group focust op duurzaam met nieuwe purpose Cycling moves the world forward

29-09-2020 (09:28) - Marketing

Fietsfabrikant Accell Group heeft haar nieuwe purpose 'Cycling moves the world forward' bekendgemaakt in een online video waarin de medewerkers van het bedrijf de hoofdrol spelen. Speerpunt is duurzaam ondernemen.
 
De nieuwe purpose wordt onderstreept met de bekendmaking van het nieuws dat de fabrieken van de fietsfabrikant in Heerenveen in 2021 overgaan op zonnepanelen. Dit levert volgens het bedrijf een besparing op van meer dan 1.100 ton CO2 per jaar. Het geheel is onderdeel van het duurzame beleid van Accell dat erop gericht is om de eigen fabrieken in 2030 voor 100 procent op duurzame energie te laten draaien. 
 
Ton Anbeek, CEO Accell Group: ‘Onze nieuwe purpose sluit naadloos aan op het feit dat fietsen de wereld vooruit helpt; wij zijn echt onderdeel van de oplossing. Fietsen is de meest duurzame vorm van transport en een onmisbare schakel voor bereikbare en leefbare steden en dorpen. Dit, terwijl de productie van de fiets minder materiaal vereist dan welk voertuig dan ook. En het draagt bij aan een beter leven. Meer bewegen maakt je blij en fitter. Daarnaast vinden fietsers het heerlijk om buiten van hun dag te genieten’.

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch