ADBUSINESS Amsterdam nieuwe shirtsponsor van Geuzenmiddenmeer

27-01-2020 (09:58) - Marketing

ADBUSINESS Amsterdam is vanaf de eerste thuiswedstrijd van Geuzenmiddenmeer Zaterdag 5 de nieuwe shirt sponsor van het team. Het nieuwe thuistenue is zaterdag gelanceerd onder de noemer “Launch of something special”.
 
Het begon allemaal met de vraag van Fergus Riem Vis of Roest niet een leuke sponsor wist. Zijn voetbal team wilde graag Nike shirts voor het nieuwe voetbalseizoen.
 
Fergus Riem Vis en Kyra Roest werken samen. Dit alles in het kader van jong talent en die hards die samen werken onder de vlag ADBUSINESS om van elkaar te leren en elkaar verder te helpen. Toen Fergus bij Roest kwam of zij niet een shirtsponsor wist voor zijn voetbalteam, aarzelde zij geen moment en heeft zelf deze gelegenheid aangegrepen. Wel onder het motto, we doen net of jullie Ajax zijn en ADBUSINESS Ziggo. Er is een officieel sponsorcontract. En zo was er zaterdag ook de officiële shirt onthulling tijdens het hospitality event. Uiteraard alles met een knipoog. Zelfs gastheer Kees van Geuzenmiddenmeer deed mee en meldde via het omroepsysteem “Dank aan onze sponsor de heer Ed Business.
 
De wedstrijd tegen Diemen die 1 punt hoger staat eindigde in een gelijkstand van 1-1. Het team is te volgen via https://www.instagram.com/geumidzat5/.
 
Roest heeft als voornemen de case in te sturen voor een Sponsorring.
 
 
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch