Albert Heijn introduceert AH Kickstart 10-daagse

08-01-2018 (11:35) - Marketing

Albert Heijn daagt heel Nederland uit om haar eet-voornemens waar te maken en 2018 gezond te beginnen met de Kickstart 10-daagse van 15 tot en met 24 januari.


Tijdens deze 10 dagen ervaar je hoe je makkelijk, lekker en gezond kunt eten aan de hand van Allerhande ontbijt, lunch en diner recepten. De Allerhande recepten zijn zorgvuldig geselecteerd en samengevoegd tot een uitgebalanceerd menu volgens de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. Een gevarieerd menu dat uitgaat van voldoende groente en fruit, vezels en goede vetten, waarin alle ingrediënten voor een gezonde levensstijl samenkomen.


doorbreken

Astrid Postma-Smeets, voedingsdeskundige bij het Voedingscentrum, steunt de AH Kickstart 10-daagse: ”Gezond eten is eigenlijk best wel simpel, maar het vergt vooral bij de start discipline om een jarenlang eetpatroon te doorbreken. De Kickstart 10-daagse is een mooi voorbeeld van hoe je met smakelijke recepten gezond kunt eten volgens de Schijf van Vijf, met voldoende voedingstoffen en verantwoorde hoeveelheden suiker en zout. Zo krijg je veel inspiratie om een stap te zetten naar een gezonder eetpatroon.” 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch