Albert Heijn lanceert AH Voetbal App met vier voetbalgames

03-01-2020 (11:01) - Marketing

Albert Heijn heeft ze weer: voetbalplaatjes. Vanaf maandag 6 januari zijn ze verkrijgbaar in alle winkels van Albert Heijn en bij online bestellingen. In de twee tv-commercials rondom de spaaractie spelen de voetballers Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Steven Berghuis en Jackie Groenen een opvallende hoofdrol. Bovendien lanceert Albert Heijn dit jaar vier voetbalgames.

Voor alle voetbalplaatjes is er een verzamelboek vol leuke weetjes, spelletjes en invuloefeningen. De AH Voetbal App is eveneens terug. Daar kan je gespaarde plaatjes scannen om ze toe te voegen aan je digitale verzameling.

Nieuw: voetbalgames

Vernieuwing is ook belangrijk bij de spaaracties van Albert Heijn. Met de gescande voetbalplaatjes krijg je in de AH Voetbal App toegang tot vier voetbalgames die je kan spelen tegen je vrienden. De gescande voetbalhelden worden met iedere gespeelde wedstrijd meer waard. In de ranglijst kan je zien wie de kampioen is van jouw vriendenlijst. De app is verkrijgbaar in de App Store en -vanaf begin volgende week- via Google Play en blijft tot eind 2020 actief. 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch