'All you can Learn voor Marketeers' training van SRM en SkillsTown

'All you can Learn voor Marketeers' training van SRM en SkillsTown

25-11-2021 (16:17) - Marketing

SRM en SkillsTown hebben hun krachten verenigd voor All you can learn voor Marketeers, de nieuwe totaaloplossing voor organisaties en hun marketingmedewerkers. Elke organisatie krijgt zijn eigen leerplatform met ruim 500 trainingen die medewerkers on demand kunnen volgen, zowel online als klassikaal. Zoveel ze maar willen, waar en wanneer ze maar willen. All you can Learn voor Marketeers biedt bovendien maximale value for money. Voor een vast bedrag (vanaf 250 euro) per medewerker per jaar zijn de trainingen ongelimiteerd beschikbaar.
 
Medewerkers opleiden is belangrijk. Niet alleen omdat een organisatie zich onderscheidt door de kwaliteit van de mensen die er werken, ook om sterk te staan bij het binden en boeien van talent. Er woedt een war on talent, ook in marketingland. Met name jonge, ambitieuze mensen vinden het extreem belangrijk dat hun werkgever investeert in hun ontwikkeling. Met All you can learn voor Marketeers bieden SRM en SkillsTown organisaties de mogelijkheid om maximaal tegemoet te komen aan de ontwikkelwensen van marketingprofessionals. En omdat deze totaaloplossing echt uniek is, draagt hij ook bij aan het onderscheidend vermogen.
 

Belangrijke voordelen

All you can learn voor Marketeers biedt organisaties veel voordelen:
- Medewerkers hebben on demand toegang tot ruim 500 programma’s (klassikaal, online, e-learning, webinar, podcast). Behalve de speciaal door SRM samengestelde marketing- en communicatieprogramma’s, zijn er o.a. ook IT-, HR-, finance- en managementprogramma’s.
- Maximale value for money. In plaats van een versnipperde inkoop van opleidingen en trainingen, die altijd duurder uitvalt, betalen organisaties een vast bedrag (vanaf 250 euro) per medewerker per jaar. Zo besparen zij bewezen op scholingskosten.
- De mogelijkheid van een kennisplatform in de eigen huisstijl. Medewerkers kunnen hier elk programma gemakkelijk zoeken, vinden, boeken en volgen via verschillende devices (laptop, desktop, mobiel).
- Het platform biedt ook ruimte voor eigen content. Bijvoorbeeld voor je eigen interne trainingen, maar ook voor het ontwikkelen van onboardingprogramma’s of eigen leergangen op functie- of afdelingsniveau.
 

RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch