Allianz: partner Olympische en Paralympische Spelen

Allianz: partner Olympische en Paralympische Spelen

11-01-2021 (10:40) - Marketing

Deze maand geeft Allianz het officiële startschot voor zijn wereldwijde partnership met de Olympische en Paralympische Spelen tot en met 2028. Allianz heeft al sinds 2006 een samenwerking met de Paralympische Beweging.
 
“Allianz is trots dat het de Olympische en Paralympische Spelen als ‘officiële partner’ ondersteunt”, aldus Oliver Bäte, CEO van Allianz SE. “Met enthousiasme steunen onze 148.000 werknemers de atleten, hun gezinnen en ambities. Dat doen ze als supporter van de sportwereld en op basis van onze gedeelde kernwaarden: uitmuntendheid, vriendschap, inclusiviteit en respect.”
 
Sinds de aankondiging van het partnership in 2018 ondersteunt Allianz de gezondheid van supporters, atleten, teams en werknemers in vier pilotlanden: Australië, China, Frankrijk en Spanje. Zo stelt Allianz de Wellbeing
Week van het Australisch Olympisch Comité als een goed voorbeeld om mentale gezondheid te verbeteren. Samen met het organisatiecomité van de Olympische Spelen van Parijs 2024 stimuleerde Allianz ook werknemers, klanten en partners om mee te doen aan de marathon ‘Club Paris 2024’, een initiatief om mensen in beweging te brengen en te betrekken bij de Spelen.
 
“Na de aankondiging van deze overeenkomst in 2018 zijn we al gestart met samenwerken in belangrijke pilots om atleten en de Olympische Spelen te ondersteunen”, zegt IOC-voorzitter Thomas Bach. “Nu, aan het begin van dit nieuwe Olympische jaar, gaan we enthousiast onze wereldwijde samenwerking met Allianz verder vormgeven.”
 
IPC Voorzitter Andrew Parsons:?  “Allianz maakt de atleten en de waarden van de Paralympische Beweging zichtbaar over de hele wereld en we kijken uit naar deze volgende stap in onze samenwerking."
 
Het partnership loopt van 2021 tot en met 2028. 

 


RSS feed van de Bureaus pagina

Bureaus

RSS feed van de Media pagina

Media

RSS feed van de Economisch pagina

Economisch